6 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.
 1. МЕЃУНАРОДНО ПРАВО ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКОТ

  МЕЃУНАРОДНО ПРАВО ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКОТ

  Љ. Д. Фрчкоски

  Меѓународно право за правата на човекот на Љ. Д. Фрчкоски е исклучително четиво кое ги надминува рамките на учебник за студентите и експертите во областа.

  Прочитај повеќе...
  Цена: 690,00ден
  Нарачај
 2. Thrivity Активатор

  Thrivity Активатор

  Фросина Денкова-Зафировска, Дејан Ваневски и Поликарп Арсеновски

  Наменет е за луѓето кои бараат работа, поединците кои имаат желба за лична и професионална надградба, менаџерите кои се посветени на развој на луѓето, експертите од областа на човечките ресурси и едукаторите кои ќе им ги доближат компетенциите на учениците и студентите, како неопходност за иднината.

  Искористи ги знаењето и искуството пренесени во овој прирачник како инспирација да се оствариш себеси како личност и професионалец.

  Прочитај повеќе...
  Цена: 600,00ден
  Нарачај
 3. Оружјата на критичкиот и лекот на негувачкиот родител

  Оружјата на критичкиот и лекот на негувачкиот родител

  Станислав Петковски-Сашо
  Оружјата на критичкиот и лекот на негувачкиот родител е предупредување за моќта на зборот и книга-апел што ни е потребна на сите, зашто секој од нас треба да ја преземе одговорноста за искажаните зборови и за нивното влијание, особено врз децата. Прочитај повеќе...
  Цена: 400,00ден
  Нарачај
 4. Како да разговарате со секого

  Како да разговарате со секого

  Лил Лаундес
  Која е онаа магична вештина што некои луѓе ја поседуваат поради која веднаш ви се лепат за срце? Сите сакаат да им бидат пријатели или да остварат интимна врска со нив. Во деловниот свет самоуверено јурат кон врвот на корпорациското скалило. Како им успева сè што ќе допрат да се претвори во „злато“? Прочитај повеќе...
  Цена: 450,00ден
  Нарачај
 5. WINDOWS 8 ПРИРАЧНИК

  WINDOWS 8 ПРИРАЧНИК

  Марко Чаласан
  Еднаш во неколку години доаѓа нова технологија и го менува начинот на кој светот функционира. Во светот на компјутерите имаше многу такви технологии во изминатите неколку децении. Тие го сменија начинот на кој работиме, на кој играме, па дури и нашата комуникација. Прочитај повеќе...
  Цена: 200,00ден
  Нарачај
 6. Теорија на архитектурата

6 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.