8 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.
 1. Зградата на Сани и Стела

  Зградата на Сани и Стела

  Бистра Георгиева

  Треп-треп! Што сè трепка во ноќта? Уличната светилка, ѕвездите и соновите. Да тргнеме во ноќна авантура со Стела и Сани за да научиме заедно да ги препознаваме звуцитe и предметите, да ги осознаваме просторот и појавите во природата, сето она што нè опкружува надвор и што трепери внатре во нас!

  Прочитај повеќе...
  Цена: 200,00ден
  Нарачај
 2. Азбука

  Азбука

  Венко Андоновски

  Ако ве интересира која буква од кој цртеж настанала, ако сакате да дознаете приказна за постанокот на секоја буква, ова е книга за вас и за вашето дете. Помогнете му да ја прочита, изгледа и ислуша! Заедно со Стела и Сани, цртаме по еден цртеж и раскажуваме по една приказна за секоја буква!

  Прочитај повеќе...
  Цена: 300,00ден
  Нарачај
 3. Во овој балон нема место за еден слон
  Цена: 200,00ден
  Нарачај
 4. Азбука боенка (Стела и Сани)

  Азбука боенка (Стела и Сани)

  Стела и Сани помогнаа да се одберат зборовите, а вие забавувајте се со нивно боење!

  Прочитај повеќе...
  Цена: 150,00ден
  Нарачај
 5. Тетратка за почетно пишување Стела и Сани (розова)
 6. Сани и Стела и еден чорап со боја бела

  Сани и Стела и еден чорап со боја бела

  Бистра Георгиева

  Помогнете им на Сани и Стела во нивниот двор да го пронајдат чорапот учејќи за боите, формите и спротивното значење на зборовите

  Прочитај повеќе...
  Цена: 200,00ден
  Нарачај
 7. Новогодишна боенка (Стела и Сани)

  Новогодишна боенка (Стела и Сани)

  /

  Стела и Сани помогнаа да се одберат подароците, а вие забавувајте се со нивно боење!

  Прочитај повеќе...
  Цена: 120,00ден
  Нарачај
 8. Тетратка за почетно пишување (бела)

8 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.