Промоција на книга за деца од Снежана Иљоска-Наумовска

25.1.16

Во вторник (26 јануари), со почеток од 19 часот, во Клубот МКЦ во Скопје, Издавачкиот центар ТРИ ќе одржи промоција на најновата книга за деца од Снежана Иљоска-Наумовска – „Зелениот џин во Виладонија“.

Оваа бајка за деца е проследена со илустрации на Наташа Стојановиќ-Костовска.

Книгата ќе ја промовира проф. д-р Венко Андоновски, а стихови ќе интерпретира артистката Марија Кондовска.

« Назад