Попуст на попуст во ТРИ

24.1.17

Последната недела од Зимскиот фестивал на книгата носи уште пониски цени за сите членови на Клубот на читатели на ТРИ! Од денес, па сè до крајот на овој месец, ПОПУСТ на ПОПУСТ во книжарниците на ТРИ и дополнителни - 20 % на сите изданија од понудата на ТРИ и ПАБЛИШЕР. 

Искористи ја привилегијата што оваа недела ја носи Клупската картичка и збогати ја домашната библиотека со одличните наслови од понудата на ТРИ со цени намалени и за повеќе од 50 %!

Немаш картичка? Посети ја најблиската книжарница на ТРИ и регистрирај се за помалку од 1 минута!

« Назад