Оглас за вработување – дистрибутер на книги

28.6.17

 Оглас за вработување
Издавачки центар ТРИ има потреба од
ДИСТРИБУТЕР НА КНИГИ

 

Потребни квалификации: 

• Пожелно е работно искуство на иста или слична позиција
• Одлично познавање на работа со компјутер
• Завршено високо образование ќе се смета за предност.

 

Потребни способности и вештини: 

• Одлични организациски способности
• Вештини на продавање
• Комуникативност, тимски играч
• Способност за работа со клиенти
• Високо ниво на професионалност

• Возачка дозвола Б категорија.


Рок на огласот – 10.07.2017

Ги повикуваме заинтересираните кандидати да пратат CV на македонски и мотивациско писмо на: kariera@kniga.mk

Ќе се земат предвид само апликантите што целосно ги исполнуваат наведените услови.

 

« Назад