Оглас за вработување во Книжарница ТРИ

16.2.17

 Оглас за вработување
Издавачки центар ТРИ има потреба од
ПРОДАВАЧ ВО КНИЖАРНИЦА

Потребни квалификации: 

• Завршено високо образование (книжевност ќе се смета за предност)
• Пожелно е работно искуство на иста или слична позиција
• Одлично познавање на работа со компјутер
• Познавање на англиски јазик

 

Потребни способности и вештини: 

• Одлично познавање на книжевноста и издавачката сцена во Македонија
• Одлични организациски способности
• Вештини на продавање
• Комуникативност, отвореност, љубезност
• Способност за работа со клиенти
• Високо ниво на професионалност
• Подготвеност за работа во смени 


Рок на огласот – 20.02.2017

Ги повикуваме заинтересираните кандидати да пратат CV на македонски и мотивациско писмо на: kariera@kniga.mk

Ќе се земат предвид само апликантите што целосно ги исполнуваат наведените услови.

« Назад