1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Отрантскиот замок

  Отрантскиот замок

  Хорас Волпол
  Отрантскиот замок меша елементи од реалистичната проза со натприродното и фантастичното, поставувајќи ги основите за она што се стане карактеристично за готскиот роман: тајни премини, опасни стапици, скриени идентитети и ранливите хероини што бегаат од луѓето што имаат само зли намери. Прочитај повеќе...
  Цена: 250,00ден
  Нарачај

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.