1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Филозофија на виното

  Филозофија на виното

  Бела Хамваш
  Во последните денови на војната, на почетокот на 1945 година, Хамваш ќе изгуби сè: бомба ќе го разнесе неговиот дом, библиотеката, ракописите и скиците за неговите следни дела. Во една таква атмосфера, Хамваш ја пишува неговата Филозофија на виното која не претставува очајување над урнатините, туку славење на животот. Прочитај повеќе...
  Цена: 230,00ден

  Распродадена

1 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.