2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.
 1. Раѓањето на огнот

  Раѓањето на огнот

  Сузан Колинс
  „Раѓањето на огнот“ претставува мост што ја носи приказната од нејзиниот проблематичен почеток до насилен и драматичен крај. Завршува интересно и го остава читателот во неизвесност и желба да дојде до последниот дел од серијата ВЕДНАШ! Според Џон Грин, критичар на Њујорк Тајмс ова е брилијантно смислена и перфектно темпирана книга. Верувам дека и вие би се согласиле со него кога ќе ја прочитате! Прочитај повеќе...
  Цена: 400,00ден
  Нарачај
 2. Мокингџеј

  Мокингџеј

  Сузан Колинс
  Па, да. Навистина е големо чудо што Кетнис е жива по второто учество во Игрите. На 75-тите Игри на гладните, трибутите се избрани од сите живи победници кои досега победиле на Игрите. Тоа без извлекување ја враќа Кетнис назад во арената, бидејќи таа е единственото девојче кое победило на игрите од нејзиниот реон. Прочитај повеќе...
  Цена: 420,00ден
  Нарачај

2 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете опаѓачки редослед.