Зградата на Сани и Стела

Зградата на Сани и Стела

  • Автор: Бистра Георгиева
  • Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  • ИСБН: 978-608-4892-45-8
  • Година на издавање: 2021
  • Број на страни: 24
  • Димензии: 15x15
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 200,00ден
200,00ден

Треп-треп! Што сè трепка во ноќта? Уличната светилка, ѕвездите и соновите. Да тргнеме во ноќна авантура со Стела и Сани за да научиме заедно да ги препознаваме звуцитe и предметите, да ги осознаваме просторот и појавите во природата, сето она што нè опкружува надвор и што трепери внатре во нас!

Напишете ваш коментар