Здраво Скопје

Здраво Скопје

Цена: 690,00ден
Цена со попуст: 590,00ден
Заштедувате: 100,00ден

Редовна цена: 690,00ден

Цена со попуст: 590,00ден

Првиот детски интерактивен водич – Здраво Скопје е мала временска машина која ќе ве сврти околу градот и спомените на возрасните. Врзете ги појасите, земете ги шамивчињата – ќе биде забавно, емотивно и носталгично возење низ градот од нашите глави и срца.

Напишете ваш коментар