За да купувате на нашата интернет-книжарница не морате да бидете регистрирани, меѓутоа доколку сакате да направите своја Листа на желби, морате да бидете регистрирани.
Регистрацијата ви овозможува лесна и брза нарачка – не морате секогаш да ги пополнувате полињата со неопходни податоци за нарачка.


Процесот на регистрација е едноставен:

1. Кликнете на РЕГИСТРАЦИЈА во горниот дел од страницата.

2. Пополнете ги бараните податоци во предвидените полиња.

3. Кликнете на ПОТВРДА.


Секогаш кога повтрорно ќе ја посетите нашата страница, доволно е да се пријавите, со клик на полето НАЈАВИ СЕ во горниот десен агол.


Доколку сте веќе регистрирани:

1. Кликнете на НАЈАВИ СЕ на горниот десен агол.

2. Внесете го вашиот имеил и лозинката.

3. Кликнете НАЈАВА.