Услуга од пет ѕвезди за буџет од една

Услуга од пет ѕвезди за буџет од една

  • Автор: Мајкл Хепл
  • Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  • ИСБН: 9786084569015
  • Година на издавање: 2009
  • Број на страни: 166
  • Димензии: 140x205
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 350,00ден

350,00ден
Секој сака услуга со пет ѕвезди. Тоа е најсигурниот начин за поголем успех во вашата кариера, и уште поголем успех за вашата организација. А освен тоа, не е ни приближно толку тешко и не одзема толку многу време колку што си мислите!Ова е едноставна, но исклучително силна книга во која авторот на бестселери Мајкл Хепл точно ви кажува како да обезбедите услуга од пет ѕвезди, и како поединци и како организација, и тоа по многу ниска цена.ДАЛИ СТЕ ПОДГОТВЕНИ ДА БЛЕСНЕТЕ?Оваа книга е за вас доколку сакате:- да ги направите вашите клиенти (и вашите колеги) посреќни, и тоа почесто- да постигнете видни резултати што бргу ќе ви ја унапредат кариерата- да придобиете повеќе клиенти без да потрошите цело богатство- да добивате постојани нарачки и препораки од секој што ќе го сретнете Без оглед дали посакувате брз напредок во кариерата, да започнете сопствен бизнис од кој вашата конкуренција ќе се вџаши или пак сакате клиентите да добијат навистина исклучително искуство, ова е прирачник за вас. Низ примери од сите бизнис сфери, од хотели до болници, што и да е вашиот производ или услуга, ќе најдете нешто со што ќе ја направи вашата понуда блескава. А на изборот од моќни идеи и делотворни тактики постојано ќе му се навраќате. Создадете волшебни мигови во секојдневните ситуации со кои ќе ве забележат, запаметат и препорачаат.

Напишете ваш коментар