Управување со времето

Управување со времето

  • Автор: Брајан Трејси
  • Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  • ИСБН: 978-608-4569-25-1
  • Година на издавање: 2015
  • Број на страни: 95
  • Димензии: 125/195
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 250,00ден
250,00ден

Вашиот успех  најмногу зависи од способноста што ја имате за управување со времето. Едноставно е: колку подобро го користите времето толку повеќе ќе постигнете!Овој концизен водич открива 21 докажани техники за управување со времето, кои можете да ги употребите веднаш за да добиете барем два продуктивни часа на ден.Проучувајќи ги стратегиите што експертот Брајан Трејси ги идентификува како најефикасни и самиот ги употребува, оваа корисна книга ќе ви открие како можете:  

• Да ги контролирате состаноците, имејловите, телефонските повици и безбројните прекини во работата

• Да го распределите времето на врвни приоритети

• Да работите на слични задачи за да го задржите фокусот

• Да го надминете одложувањето

• Да одредите кои работи може да ги заврши некој друг

• Да работите наназад од иднината, со цел да се осигурате дека сте ги исполниле целите


Исполнета со мудроста на Брајан Трејси и лесна за примена, оваа книга ќе ви помогне да постигнете повеќеза помалку време и со многу помал стрес.

Напишете ваш коментар