Улица Диши длабоко

Улица Диши длабоко

  • Автор: Игор Џамбазов
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 978-608-230-553-0
  • Година на издавање: 2017
  • Број на страни: 160
  • Димензии: 140/210
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 299,00ден

299,00ден

Пријателе мој,

Во оваа книга ќе најдеш стихови кои навистина успеале да опстанат во ова време во кое инвазијата од кичот и шундот достигна кулминација.

Ќе најдеш „хитови“ кои публиката и денес ги пее наизуст на моите концерти, но ќе најдеш и за тебе наполно непознати текстови кои се нашле тука само затоа што ми се мене посебно драги.

На крајот ќе најдеш и некои стихови кои јас нескромно ги сместувам во графата – „поезија“. Е па, пријателе мој, читај... и диши длабоко.

Напишете ваш коментар