Дневник за каде и да одам

Дневник за каде и да одам

Цена: 600,00ден

600,00ден

Дневник за каде и да одам е совршен креативен и интерактивен бележник за неуморните скитници жедни за нови места и возбудливи авантури. Во него има сè што може да помислиш во врска со патувањата – од организирање и планирање без главоболка, до откачени идеи за поинакви доживувања.

Посетените дестинации нема никогаш да ги заборавиш – во Дневникот има простор за сите важни местенца и случки, за штосни локални фрази, за билетите од патувањето или од некој посетен настан што ти значат, а можеш и да изненадиш некого со една од уникатните разгледници! Патувањата секогаш се можност за средба со убави луѓе, но и со добра книга – запишувај си ги најинспиративните цитати на посебни страници. Има место и за рецепти за вкусните локални јадења – за да им се насладуваш и дома...

Ти посакуваме да ја обележиш секоја педа на мапата на светот! Уживај, биди отворен и спонтан – создавај спомени вредни за паметење!

Напишете ваш коментар