7 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.
 1. Планум

  Планум

  Александра Шаровиќ Атанасовска
  ПланУМ е моќна интерактивна алатка за унапредување на личните потенцијали на секој поединец. Помага при кристализирање на посакуваните цели и дефинирање на детална мапа и план за нивна реализација. Прочитај повеќе...
  Цена: 499,00ден
  Цена со попуст: 450,00ден
  Нарачај
 2. Турнеја на готвачот

  Турнеја на готвачот

  Ентони Бордејн
  Турнејата на готвачот е хроника на голем број непредвидливи авантури, во кои идејата за „совршеното јадење“ секогаш не значи да се руча во најскапи, снобовски ресторани, туку ја претставува идеалната комбинација од храна, атмосфера и друштво.... Прочитај повеќе...
  Цена: 450,00ден

  Распродадена

 3. 101 мисла за љубовта
 4. 101 мисла за виното
 5. 101 мисла за успехот
  Цена: 169,00ден

  Распродадена

 6. Почитување на виното

  Почитување на виното

  Ричард П.Вајн
  Со ова издание на Почитување на виното, Ричард П.Вајн, професор по енологија на Катедрата за храна при Универзитетот „Пердју“ и консултант за вино на Американ ерлајнс, направи маестрална работа со голема широчина и длабочина во своите излагања. Неговата посветеност на виното е навистина огромна. Прочитај повеќе...
  Цена: 2.450,00ден
  Нарачај
 7. Филозофија на виното

  Филозофија на виното

  Бела Хамваш
  Во последните денови на војната, на почетокот на 1945 година, Хамваш ќе изгуби сè: бомба ќе го разнесе неговиот дом, библиотеката, ракописите и скиците за неговите следни дела. Во една таква атмосфера, Хамваш ја пишува неговата Филозофија на виното која не претставува очајување над урнатините, туку славење на животот. Прочитај повеќе...
  Цена: 230,00ден
  Нарачај

7 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.