Тајните на луѓето што никогаш не се разболуваат

Тајните на луѓето што никогаш не се разболуваат

  • Автор: Џин Стоун
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 978-608-230-163-1
  • Година на издавање: 2013
  • Број на страни: 251
  • Димензии: 140Х210
  • Корица: мека
  • Јазик: MK
Цена: 450,00ден

450,00ден
Бестселерот „Тајните на луѓето што никогаш не се разболуваат“ е оригинален, информативен и забавен водич што открива несекојдневни, но неверојатно ефикасни начини за зачувување на здравјето и за живот без настинки и болести. Водичот е резултат на долгогодишно истражување и експериментирање на авторот Џин Стоун, чија желба да најде начин да остане секогаш здрав го доведе до осознавање на дваесет и пет различни тајни за здрав живот – тајни што се сосем логични и зад кои постои вистинска научна основа: тајни за здрава исхрана – да внесувате повеќе пробиотици, да ја одржувате пХ-рамнотежата во организмот, да „јадете половина“; тајни за животната околина – да живеете во „сината зона“ и да го разберете значењето на бактериите; тајни за душевното здравје – да стекнувате пријателства и да се дружите, да ја негувате вашата духовност; тајни за спортувањето – придобивки од теговите и моќта на истегнувањето; тајни за физичкото здравје – да дремнувате почесто и да се туширате наутро со студена вода. И, секако, старата мудрост што излекувала генерации – да, кокошкината супа е здрава. Приказните ви ги доближуваат, истражувањата ви ги потврдуваат, а примерите ви покажуваат како да ги примените во вашиот живот сите тајни од овој водич и да станете идната личност што никогаш не се разболува.

Коментари од корисниците:

Коментар од SNEZANA JAKIMOVSKA:
PREKRASNI SE KNIGITE NO DALI KE MOZEME DA DOJDEME DO NIV
JAS BI SAKALA DA JA IMAM KNIGATA Тајните на луѓето што никогаш не се разболуваат
(Објавен на 15.4.14)

Напишете ваш коментар