Лекување со дишење

Лекување со дишење

  • Автор: Кацуџо Ниши
  • Издавачка куќа: МАРТИНА
  • ИСБН: 978-9989-901-652
  • Година на издавање: 2008
  • Број на страни: 159
  • Димензии: 115/170
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 190,00ден

190,00ден
Долго време разлмислував за тоа како може да се искористи животната сила којашто го придвижува воздухот; се обидував да разберам каква е таа моќ на кој начин таа исцелува. Така почнав со истражувањето на дишењето и во него ја открив моќната исцелувачка сила - сила за чие постоење, за жал, не ни насетуваат голем број од луѓето. - Кацуџио Ниши

Напишете ваш коментар