Квантно исцелување

Квантно исцелување

  • Автор: Дипак Чопра
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 978-608-230-555-4
  • Година на издавање: 2018
  • Број на страни: 275
  • Димензии: 140/210
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 420,00ден

420,00ден

Квантно исцелување е извонреден нов пристап во лекувањето напишана од еден исклучителен лекар – книга исполнета со мистерија и надеж за луѓето кои чудесно закрепнале од многу сериозни болести.  

Оваа книга дава историски преглед на  принципите што се наоѓаат во основата на физичката стварност и кои го создаваат нашето секојдневно опкружување, а ги опишува и начините што довеле до сфаќање на овие принципи од гледна точка на западната наука и на ајурведата, древната индиска наука за животот. Најважно од сè е што книгата нуди увид како обединувањето на овие две традиции може да придонесе за општата благосостојба.

Во ова инспиративно дело д-р Чопра ни нуди фасцинантно интелектуално патување кое ќе ги прошири нашите хоризонти и ќе ни помогне да создадеме свест за медицината. Книгата е одговор на сѐ поголемиот интерес за односот меѓу умот и телото во рамките на човековото здравје.

Напишете ваш коментар