Краток водич за долг живот

Краток водич за долг живот

  • Автор: Д-р Дејвид Б. Агус
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 978-608-230-236-2
  • Година на издавање: 2014
  • Број на страни: 188
  • Димензии: 125/195
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 320,00ден
Цена со попуст: 140,00ден
Заштедувате: 180,00ден

Редовна цена: 320,00ден

Цена со попуст: 140,00ден

Најважни се малите дневни навики! До ова сознание д-р Агус доаѓа работејќи како еден од најдобрите светски лекари и експерти за канцерогени заболувања. По неговиот бестселер бр. 1 според Њујорк тајмс – Крајот на болеста, ни доаѓа овој мал по формат но голем по значење илустриран прирачник полн со едноставни, кратки и повеќе од корисни препораки и совети.

Поделен во три дела – Што треба да правите, Што треба да избегнувате и Препораки од лекарот – прирачникот ни ги дава конечните одговори на многу прашања кои се однесуваат на секојдневниот живот и здравјето. Изнесувајќи 65 правила за здравје и долговечност, тој ќе ни помогне да развиеме здрави навики користејќи широко достапни алатки кои ќе ни гарантираат здрав, исполнет и долг живот.

Оваа книга е потсетник дека утрешното здравје почнува денес. Форчн

Убавината на оваа е книга е што е кратка, јасна и без стручни медицински поими. Напишана да спречи, а не да лекува. Паблишерс викли 

 

Напишете ваш коментар