Фонтана на младоста (Тибетски вежби за подмладување)

Фонтана на младоста (Тибетски вежби за подмладување)

  • Автор: Петер Келдер
  • Издавачка куќа: МАРТИНА
  • ИСБН: 978-9989-901-256
  • Година на издавање: 2006
  • Број на страни: 111
  • Димензии: 115/165
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 160,00ден

160,00ден
Долго чуваната тајна за долговечноста и за подмладувањето на Тибетските лами сега му е откриена и на модерниот човел. Петте едноставни техники (телесно-енергетски вежби кои авторот ги нарекува „пет Тибеќанци“ може да ги применува секој од нас) во многу краток временски период доведуваат до зачудувачки резултати.

Напишете ваш коментар