Категории 1 до 10 од 15 вкупно

Page:
 1. 1
 2. 2

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.
 1. WINDOWS 8 ПРИРАЧНИК

  WINDOWS 8 ПРИРАЧНИК

  Марко Чаласан
  Еднаш во неколку години доаѓа нова технологија и го менува начинот на кој светот функционира. Во светот на компјутерите имаше многу такви технологии во изминатите неколку децении. Тие го сменија начинот на кој работиме, на кој играме, па дури и нашата комуникација. Прочитај повеќе...
  Цена: 200,00ден
  Нарачај
 2. Ефективно претприемаштво

  Ефективно претприемаштво

  Џек Л. Голдсмит/ Ерик А. Поснер
  Без разлика дали сонувате да започнете свој бизнис, да научите за претприемаштвото или сте на чекор од создавање нова можност веднаш, не чекајте. Отворете го учебников. Во него ќе најдете сe што ви треба. Прочитај повеќе...
  Цена: 790,00ден

  Распродадена

 3. Претприемаштво

  Претприемаштво

  Роберт Хисрих
  Oва издание на Претприемаштво е дизајнирано да ги подучи студентите за процесот на формулирање, планирање и спроведување нов потфат. Студентите се изложени на детални описи „како да“ спроведат нов потфат на логичен начин. На крајот на текстот рачно се прибрани сеопфатни случаи од авторите за да ги придружуваат концептите на поглавјето. Прочитај повеќе...
  Цена: 1.690,00ден
  Нарачај
 4. Претприемаштво - успешно почнување

  Претприемаштво - успешно почнување

  Брус Берингер
  Оваа книга претставува внимателно осмислен, практичен водич низ процесот на успешно покренување и остварување раст на еден нов претприемачки субјект. За оваа цел, ви нудиме сеопфатна анализа на претприемачкиот процес. Прочитај повеќе...
  Цена: 3.750,00ден
  Нарачај
 5. Почитување на виното

  Почитување на виното

  Ричард П.Вајн
  Со ова издание на Почитување на виното, Ричард П.Вајн, професор по енологија на Катедрата за храна при Универзитетот „Пердју“ и консултант за вино на Американ ерлајнс, направи маестрална работа со голема широчина и длабочина во своите излагања. Неговата посветеност на виното е навистина огромна. Прочитај повеќе...
  Цена: 2.450,00ден
  Нарачај
 6. Вовед во банкарството

  Вовед во банкарството

  Барбара Касу
  Вовед во банкарство претставува сеопфатен и ажуриран вовед во банкарскиот бизнис, напишан од стручни автори во областа. Прочитај повеќе...
  Цена: 2.900,00ден
  Нарачај
 7. Теорија на архитектурата
 8. Економија на ризик и време

  Економија на ризик и време

  Кристијан Голиер
  Кристијан Голиер е професор по економија на Универзитетот од Тулуз. Со ова свое дело ја унапредува теоријата за очекувана употребливост применета во анализата на ризикот и во процесот на донесување одлуки. Основата на оваа теорија е поставена уште во далечните 40-ти години од минатиот век од страна на Нојман и на Моргенстерн. Прочитај повеќе...
  Цена: 1.450,00ден
  Нарачај
 9. Анализа на глобалната политичка економија

  Анализа на глобалната политичка економија

  Ендру Валтер
  Двајцата автори, Ендру Волтер и Готам Сен, доаѓаат од Лондонската школа за економија и за политички науки. Ендру е со специјалност за меѓународните односи, а Готам е консултант во областа на политичките ризици. Тие го организирале текстот на начин што ги спојува критичните области од меѓународната политичка економија, притоа прикажувајќи ги најдобрите резултати од економските анализи и пристапот од аспект на политичките науки Прочитај повеќе...
  Цена: 990,00ден
  Нарачај
 10. Македонскиот преродбенски 19 век I том

Категории 1 до 10 од 15 вкупно

Page:
 1. 1
 2. 2

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.