101 мисла за виното

101 мисла за виното

  • Автор: /
  • Издавачка куќа: АРС ЛАМИНА
  • ИСБН: 978-608-229-681-4
  • Година на издавање: 2014
  • Број на страни: 128
  • Димензии: 105/148
  • Корица: мека
  • Јазик: MK
Цена: 170,00ден

170,00ден
101 мисла за виното

Напишете ваш коментар