101 мисла за љубовта

101 мисла за љубовта

  • Автор: /
  • Издавачка куќа: АРС ЛАМИНА
  • ИСБН: 978-608-229-680-7
  • Година на издавање: 2014
  • Број на страни: 128
  • Димензии: 105/148
  • Корица: тврда
  • Јазик: МК
Цена: 170,00ден

170,00ден
101 мисла за љубовта

Коментари од корисниците:

Коментар од Катерина Котеска:
Сакам реченица за љубов на мали деца
(Објавен на 07.10.14)

Напишете ваш коментар