Живот

Живот

  • Автор: Лујза Хеј
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 978-608-230-521-9
  • Година на издавање: 2017
  • Број на страни: 187
  • Димензии: 140/210
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 280,00ден
Цена со попуст: 199,00ден
Заштедувате: 81,00ден

Редовна цена: 280,00ден

Цена со попуст: 199,00ден

Живот, осврт кон вашиот животен пат е длабоко медитативна, инспиративна и над сè возбудлива книга полна со оптимизам. Таа ќе ви помогне да препознаете и да решите многу значајни прашања со кои се среќавате на својот животен пат. Како и секогаш, Лујза Хеј се занимава со најважните теми – детството и растењето, себеприфањето, врските, работата, здравјето, духовноста, стареењето, смртта... Искрено човечки и со едноставни зборови, таа ви помага на најдобар начин да се соочите со проблемите, стравовите и предизвиците низ кои секојдневно поминувате, и ви нуди ефикасни решенија за нивно надминување.

Без оглед на тоа со какви пречки се соочувате на својот животен пат, Лујза Хеј постојано ве потсетува дека величествениот, восхитувачки, на моменти застрашувачки или комичен феномен што ќе го искусите од мигот на раѓањето до мигот на заминувањето од оваа наша прекрасна планета, е всушност ЖИВОТОТ. Уживајте во неговото чудо!

Напишете ваш коментар