Врвови и долини

Врвови и долини

  • Автор: Спенсер Џонсон
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 9786084577416
  • Година на издавање: 2010
  • Број на страни: 106
  • Димензии: 112X180
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 200,00ден

200,00ден
Во приказната за Врвови и Долини ќе откриете како: ПОБРГУ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ ОД ДОЛИНАТА ПОДОЛГО ДА ОСТАНЕТЕ НА ВРВОТ ДА ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ВРВОВИ И ПОМАЛКУ ДОЛИНИ Врвовите и Долините не се само добрите и лошите времиња што ви се случуваат. Тоа се и вашите внатрешни чувства и вашите реакции на надворешните настани. Врвовите и Долините се поврзани. Грешките што ги правите во денешните добри времиња ги создаваат утрешните лоши времиња. Мудрите постапки во денешните лоши времиња ги создаваат утрешните добри времиња.

Напишете ваш коментар