Тајната врата на успехот

Тајната врата на успехот

  • Автор: Флоренс Сковел Шин
  • Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  • ИСБН: 978-608-456-992-3
  • Година на издавање: 2019
  • Број на страни: 107
  • Димензии: 125/195
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 250,00ден

250,00ден

Разликата меѓу успешните и неуспешните луѓе е во познавањето на начинот на кој се стигнува до целта. Тајната врата на успехот на Флоренс Сковел Шин ни покажува како да ја пронајдеме и да ја отклучиме вратата што води до тајното знаење за успехот.

Со едноставни и практични совети, Шин ни покажува како да ги отстраниме бариерите што нè спречуваат да доживееме вистинска љубов, да заработиме пари и да ги оствариме своите цели. Таа ни ја открива тајната врата која води кон исполнување на сето она што го посакуваме длабоко во себе. Ни објаснува како своите несреќи да ги претвориме во радост за само неколку дена. И како вистинскиот ментален став може да нè доведе до успех – зашто секој може да воспостави контрола врз ситуацијата и да постигне изобилство со помош на духовните закони што се закодирани во нас.

Напишете ваш коментар