Сакајте се себе до совршено здравје

Сакајте се себе до совршено здравје

  • Автор: Лујза Хеј
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 978-608-230-420-5
  • Година на издавање: 2016
  • Број на страни: 402
  • Димензии: 140/210
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 560,00ден

560,00ден

Едноставен и моќен систем за лекување на телото, умот и душата.

За разлика од сето она што сте го прочитале досега за здравјето, оваа книга ги надминува помодарството и сите трендови и догми поврзани со исхраната, со умствената и физичката состојба на организмот. Таа е практичен и лесно применлив водич што ќе ви покаже како да ги подигнете на повисоко ниво своето здравје, расположението и животната енергија, и да постигнете долговечност. Ви ги објаснува тајните на позитивното мислење и воспоставувањето рамнотежа меѓу умот и телото. Зборува за древната исцелувачка мудрост која ќе ви се вклопи во набиениот секојдневен распоред преполн со обврски. Ви дава едноставни рецепти и ви открива што значи здрава храна, решавајќи ги забуните за делотворноста на диетите. Сакајте се себе до совршено здравје ве учи да го сакате своето тело и да ги слушате неговите пораки. Зашто здравјето започнува со нашите мисли.

Напишете ваш коментар