Прочистување на чакрите

Прочистување на чакрите

  • Автор: Дорин Виртју
  • Издавачка куќа: МАРТИНА
  • ИСБН: 978-608-4626138
  • Година на издавање: 2011
  • Број на страни: 90
  • Димензии: 110/170
  • Корица: мека
  • Јазик: MK
Цена: 120,00ден

120,00ден
Авторката ве води низ визуелизации и низ медитации, преку кои ќе научите како да ги прочистите своите енергетски центри, кои ќе ги активираат вродената моќ на исцелување и психичките способности кои лежат скриени во вас. Откако ќе ги исчистите негативните енергии од страв и од грижи, вашите природни моќи ќе се разбудат и ќе ви овозможат да ја спознаете иднината, да се исцелите себеси, другите и планетата, слободно да комуницирате со ангелите и со другите космички битија и да ги дознаете дотогаш скриените мистерии и тајни.

Напишете ваш коментар