Отворање на внатрешните порти

Отворање на внатрешните порти

  • Автор: Ајлин Кеди
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 9789989187421
  • Година на издавање: 2008
  • Број на страни: 396
  • Димензии: 110x140
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 250,00ден

250,00ден

Поминале 50 години откако Ајлин Кеди го примила личното водство од малиот глас во себе, извор што таа го нарекла внатрешен Бог.

Овој безвременски водич претставува избор на тие инспиративни и практични пораки - едноставни учења понудени со надеж дека ќе им помогнат на другите да ги најдат верата, исполнувањето и внатрешниот мир. Книгата содржи пораки и медитации за секој ден во годината - 365 искри на божествено вдахнување и мудрост, радосни и полни со срце, што влеваат сила за соочување со секојдневните недоразбирања - гласот на Љубовта за поврзување со внатрешниот Бог во секој од нас.

Многу нежно и со многу љубов, постојано ве потсетувам на сите оние работи што навистина се важни во животот, сè додека надокрај не станат дел од вас и не почнат да живеат и да се движат како битие во вас.

Напишете ваш коментар