Никој не рече дека ќе биде лесно

Никој не рече дека ќе биде лесно

  • Автор: Коста Петров
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 978-608-230-480-9
  • Година на издавање: 2016
  • Број на страни: 202
  • Димензии: 120/170
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 199,00ден
199,00ден

За да го создадеме чудото што толку многу го посакуваш, ќе мора да тргнеме кон едно место. Едно тајно место. Место каде што има доволно чуда за сите нас.

Во тоа место живеат сите твои соништа. Тоа место ќе ти ја даде можноста за првпат во твојот живот навистина да ја почувствуваш среќата.

Ќе дојдеш ли со мене? Следи ме.

Напишете ваш коментар