Не е важно колку си добар...

Не е важно колку си добар...

  • Автор: Пол Арден
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 9789989187490
  • Година на издавање: 2008
  • Број на страни: 126
  • Димензии: 112Х180
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 280,00ден

280,00ден

Не е важно колку си добар... е кон­ци­зен водач како да го изградите по­големиот дел од себеси - џебна „Биб­лија“ за талентираните и сра­­­меж­ливите да го направат не­за­­мис­ливото замисливо и не­воз­мож­но­то можно.

Без оглед на тоа дали сте штотуку дипломирани, самовработени или генерални директори, оваа книга е од непроценлива вредност за секој што се стреми да успее.Исто како што Уметноста на војувањето од Сун Цу повеќе се чита како лекција по бизнис стратегија отколку како лекција по војување во војничката смисла на зборот, или како што Принц на Макијавели, иако е напишан за владеењето, се користи како водич за менаџментот, така и оваа книга го користи креативниот процес на добро рекламирање како метафора за деловната практика.

Напишете ваш коментар