Моќта на потсвеста

Моќта на потсвеста

  • Автор: Џозеф Марфи
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 9786082300788
  • Година на издавање: 2012
  • Број на страни: 281
  • Димензии: 140X205
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 380,00ден
380,00ден

Еве го целосниот оригинален текст на прирачникот за самопомош продаден во милиони примероци ширум светот што ќе ви ја открие невидливата моќ да ја остварите секоја цел.

Моќта на потсвеста, една од најомилените и најпродаваните инспиративни водичи на сите времиња, ви покажува како менувањето на вашиот начин на размислување може да доведе до драстично подобрување на вашиот живот. Со помош на практични, разбирливи техники и конкретни примери, д-р Џозеф Марфи ви го открива огромното влијание на потсвеста врз сите животни сфери: парите, односите, работата, среќата - и како да ја примените и да ја насочите нејзината моќ за да ги остварите своите цели и соништа.

Оваа неверојатна книга веќе им помогна на читателите ширум светот да го постигнат навидум невозможното со самото учење како да ја контролираат неверојатната моќ на потсвеста. Сега и вие можете да ги научите овие моќни техники за да го смените својот живот, така што најнапред ќе ги смените своите верувања.

Коментари од корисниците:

Коментар од svetlana tolevski:
jas sakam da ja imam ovaa kniga ,i ako jas ja procitav pred mozebi sedum godini ,sakam da ja imam................................................ (Објавен на 20.2.15)

Напишете ваш коментар