Моќта на мислите

Моќта на мислите

  • Автор: Свами Шивананда
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 978-608-230-002-3
  • Година на издавање: 2014
  • Број на страни: 171
  • Димензии: 110/180
  • Корица: мека
  • Јазик: MK
Цена: 250,00ден
250,00ден
Моќта на мислите е огромна. Секоја ваша мисла за вас има определeна вредност. Силата на вашето тело, силата на вашиот ум, вашиот успех во животот и задоволствата што со вашето присуство им ги давате на другите – сето тоа зависи од природата и од квалитетот на вашите мисли. Морате да ја познавате културата на мислите и да ја развиете мисловната моќ. Оваа мала, но вредна книга, ве образoва, го просветлува вашиот ум и ја зацврстува вашата волја за правење добро и за постигнување исклучителност. Студенти, возрасни, доктори, адвокати, бизнисмени, трагачи по вистината – на овие страници секој ќе најде изобилство од насоки за културата и моќта на мислите. Од оваа вечна и неисцрпна тема ќе извлечете повеќекратна корист за самоспознавање, стекнување моќни мисли и за живеење на еден позитивен, динамичен, богат, успешен и радосен живот.

Напишете ваш коментар