Моќта на афирмациите

Моќта на афирмациите

  • Автор: Лујза Хеј
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 978-608-230-478-6
  • Година на издавање: 2017
  • Број на страни: 132
  • Димензии: 125/195
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 280,00ден
Цена со попуст: 220,00ден
Заштедувате: 60,00ден

Редовна цена: 280,00ден

Цена со попуст: 220,00ден

Вие имате моќ да го промените својот живот! Зашто во себе веќе ги носите алатките потребни за тоа. Тие алатки се вашите мисли и убедувања. Со нивна помош ќе го победите стравот и ќе ја зголемите самодовербата; ќе се ослободите од стресот и ќе станете поздрави; ќе постигнете деловен успех и ќе стекнете пари и благосостојба; ќе се исполните со благотворна љубов кон себе и кон другите, ќе уживате во пријателството и интимноста!

Само размислувајте позитивно – ете колку е едноставно! И што е уште поважно, тоа е изводливо. Кога ќе почнете да ги применувате афирмациите, ќе бидете сведоци на мали чуда во своето постоење. Сѐ што сте подготвени да отстраните од својот живот, ќе исчезне само по себе. Сѐ што посакувате, ќе почне да се појавува навидум од никаде. Ќе бидете наградени така како што никогаш не сте можеле да замислите!

Напишете ваш коментар