Мевлем за душа

Мевлем за душа

Цена: 400,00ден

400,00ден
Запознајте ги сите тајни на човечкото срце раскажани во приказни кои го отвораат срцето и ја крепат душата!Откријте ја повторно моќта на инспирацијата со вонвременските приказни за секојдневните чуда кои го отсликуваат она најдоброто во човечкиот дух. Не е важно дали тукушто сте ја откриле Мевлем за душата или сте долгогодишен обожавател на оваа книга, ова издание ќе ве инспирира да бидете подобра личност, да го достигнете својот најголем потенцијал, да ја поделите својата љубов и да го прифатите светот околу себе.Поминаа речиси две децении откако Џек Кенфилд и Марк Виктор Хансен, двајца извонредни мотивациски говорници, нè израдуваа со првата збирка од нивните омилени приказни. Денес, Мевлем за душата е една од најчитаните книги која продолжува да инспирира милиони луѓе со своите приказни за надежта, триумфот и величината на човечкиот дух.„Мевлем за душата ги инспирира читателите и им помага да запамтат дека важните нешта во животот се ̶̶̶ љубовта и благодарноста.“Барбара де Анџелис

Напишете ваш коментар