Како да го добиете тоа што го сакате

Како да го добиете тоа што го сакате

  • Автор: Џозеф Марфи
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 9786084577553
  • Година на издавање: 2010
  • Број на страни: 198
  • Димензии: 125x195
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 280,00ден
280,00ден

Продолжение на најпопуларната книга на Џозеф Марфи Моќта на потсвеста.

В раце држите уште еден подарок од д-р Џозеф Марфи за вас, за подобар и посреќен живот, за напредок во секој поглед. Во секое од тринаесетте поглавја големиот американски духовник се осврнува на некој од општочовечките проблеми.

Го објаснува и дава корисни упатства како да го решите вашиот проблем.

ЉУБОВТА Е СЛОБОДА - само кога искрено сакате, имате вистинско чувство на слобода.
МЕНТАЛНИ ОТРОВИ И ПРОТИВОТРОВИ - менталните отрови се негативните мисли што дејствуваат во вашата потсвест.
СМЕНЕТЕ ГО ЧУВСТВОТО ЗА СВОЕТО „ЈАС“ - сфатете дека вашето „ЈАС“ е божествено, засакајте го и ќе ви следуваат сите можни добра.
ОСТАНЕТЕ ЗАСЕКОГАШ МЛАДИ - пред сè, важно е духот да ви биде млад.
КАКО ДА ГИ ПРИВЛЕЧЕТЕ ПАРИТЕ - ваше право е да бидете богати.
ИСЦЕЛУВАЧКАТА МОЌ НА ЉУБОВТА - од човекот што љуби бегаат болестите и несреќите.

Зошто ми се случува тоа? - сигурно сте се прашувале - еве ви го одговорот!

Напишете ваш коментар