Будење

Будење

  • Автор: Ентони де Мело
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 9786082301075
  • Година на издавање: 2013
  • Број на страни: 150
  • Димензии: 125X195
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 280,00ден
280,00ден

Животот е она што ни се случува додека сме зафатени со други планови.

Будење е најпродаваниот водич на Ентони де Мело за духовниот живот, што го зазеде местото на модерен класик за духовноста. Низ хумор, сочувство и разбирање им помага на читателите да ја разберат важноста на „будењето“, за да се спознаат себеси и светот околу себе.Со мноштво анегдоти и приказни, како и насоки и вежби за самопомош, оваа книга изобилува со вистинска мудрост и практични совети. Проникнува во универзалните прашања за промената, среќата, страдањето и загубата, и помага за справување со гневот, стравот и сите други негативни аспекти што се испречуваат на патот на љубовта.

Напишете ваш коментар