Бидете свој психотерапевт

Бидете свој психотерапевт

  • Автор: Џенет Рејнвотер
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 978-608-230-119-8
  • Година на издавање: 2014
  • Број на страни: 268
  • Димензии: 125/195
  • Корица: мека
  • Јазик: MK
Цена: 250,00ден
Цена со попуст: 180,00ден
Заштедувате: 70,00ден

Редовна цена: 250,00ден

Цена со попуст: 180,00ден

Потребна ви е промена? Подготвени сте за промена? Преземете ја одговорноста за себе и својот живот во свои раце. Промената ќе биде успешна доколку навистина сакате да се развиете и доколку сте подготвени да учите како да ја прифатите одговорноста за самите себе.

Бидете свој психотерапевт, преку вежби и теориски објаснувања, со зголемувањето на свеста за самиот себе, постепено нè приближува кон нас самите и нè  подготвува за промена. Ни помага подобро да ги запознаеме луѓето запознавајќи се себеси, да станеме посвесни за односот со нив и да го менуваме тој однос, доколку чувствуваме потреба за тоа. Таа ќе ги поттикне оние што сакаат понатаму да се развиваат, да го променат однесувањето со кое не се задоволни, да ги решаваат своите тешкотии и проблеми, да живеат поисполнето, порадосно и посреќно.

Првиот чекор кон себетерапија започнува со читањето на оваа книга.

 

Напишете ваш коментар