Бидете креативни

Бидете креативни

  • Автор: Ју Кам Кеонг
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 9786084577201
  • Година на издавање: 2010
  • Број на страни: 216
  • Димензии: 125x195
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 300,00ден

300,00ден
Бидете креативни е книга што нè поттикнува да размислуваме за незамисливото. Ју Кам Кеонг нè потсетува на основната вистина – дека секој напредок произлегува од разиграната и пронаоѓачка состојба на умот – суштинската природа на детето.Сите ние имаме потреба за нови и различни решенија во нашите животи. Токму тоа го наоѓаме во оваа живописна книга. Кеонг нè учи со радост и оптимизам да го претвориме нашето секојдневие во вистинска креација. Книгата на духовит и забавен начин ни ги отвора портите на креативноста. Живописната и едноставна приказна е вистинско задоволство за луѓе од сите возрасти кои имаат желба и волја да научат нешто за својата креативност. „Книгата е фантастична! ЈКК ни укажува дека во сопствениот ум имаме непроценливо богатство. А нам ни останува да му дадеме слобода. Извонредно!“Global Enerpreneur„Книга за секого, од бездомник до врвен бизнисмен!“The Sun

Коментари од корисниците:

Коментар од александар хаџи-димчески:
почитувани

ве молам доколку ја имате оваа книга контактирајте ме, сакам да ја имам

adimceskipp@gmail.com (Објавен на 01.6.14)

Напишете ваш коментар