Мои страсти, мои страданија

Мои страсти, мои страданија

  • Автор: Катица Ќулавкова
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 978-608-230-6391
  • Година на издавање: 2019
  • Број на страни: 146
  • Димензии: 140/210
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 200,00ден
Цена со попуст: 99,00ден
Заштедувате: 101,00ден

Редовна цена: 200,00ден

Цена со попуст: 99,00ден

Викајте ги на нашето име
Викајте ги нив, ние ќе се одѕиваме.

 Некогаш слика на светот, денес сенка.
Денес сенка, утре слика на светот.

Кај што има излез, ќе има и залез.
Кај што има залез, ќе има и излез. 

Кога има понизност, има и ропство!
Кога има достоинство, има и слобода!

 

Напишете ваш коментар