Меѓу редови

Меѓу редови

  • Автор: Николина Јаќоска
  • Издавачка куќа: ТРИ
  • ИСБН: 9786082301334
  • Година на издавање: 2013
  • Број на страни: 72
  • Димензии: 125X195
  • Корица: мека
  • Јазик: МК
Цена: 150,00ден
Цена со попуст: 50,00ден
Заштедувате: 100,00ден

Редовна цена: 150,00ден

Цена со попуст: 50,00ден

Не е наше она што го посакуваме,туку она што во себе го носиме,и она што за свое сака да го имаме,а с¢ друго што ќе земемесамо од самите себеси ќе изгубиме,ќе се смалиме, ќе се отуѓимеод магичното кое тајно го поседуваме.Затоа ја отворам денес ширум вратата,за вас, мали чуда и волшебништва,мали делови од секојдневицата,ја поканувам магијата,обичноста,за повторно да ја живеам вистината.

Напишете ваш коментар