Категории 11 до 14 од 14 вкупно

Page:
 1. 1
 2. 2

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.
 1. Име од вечност
  Цена: 200,00ден
  Цена со попуст: 90,00ден
  Нарачај
 2. Пред и по танцот

  Пред и по танцот

  Владимир Мартиновски
  Поетскиот ракопис на Владимир Мартиновски – Пред и по танцот – претставува, несомнено, продолжение на истиот сензибилитет, на истиот светоглед, како и на истиот структурно-композициски, идејно-тематски и стилистички концепт понуден во стихозбирката Квартети: за читање, гледање, пеење и слушање, за којашто авторот ја доби престижната награда „Браќа Миладиновци“ на Струшките вечери на поезијата во 2010 година. Прочитај повеќе...
  Цена: 200,00ден

  Распродадена

 3. Градинар
 4. Дениција

  Дениција

  Петре М. Андреевски
  Дениција е без сомнение една од најубавите македонски поетски збирки, а песната Кога ја љубев Дениција најубава творба напишана од великанот на македонската книжевност, Петре М. Андреевски. Прочитај повеќе...
  Цена: 200,00ден
  Цена со попуст: 160,00ден
  Нарачај

Категории 11 до 14 од 14 вкупно

Page:
 1. 1
 2. 2

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.