Во овој балон нема место за еден слон

Во овој балон нема место за еден слон

  • Автор: Бистра Георгиева
  • Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  • ИСБН: 9786084892267
  • Година на издавање: 2020
  • Број на страни: 28
  • Димензии: 23x23 cm
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 200,00ден
200,00ден

Кога Сани и Стела најдоа балон, сите животни сакаа да влезат.

Но, дали во тој балон ќе има место и за еден голем слон?

Шарена приказна со многу животни и еден неочекуван крај.

Напишете ваш коментар