Сани и Стела и еден чорап со боја бела

Сани и Стела и еден чорап со боја бела

  • Автор: Бистра Георгиева
  • Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  • ИСБН: 9786084892274
  • Година на издавање: 2020
  • Број на страни: 28
  • Димензии: 23x23 cm
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 200,00ден
200,00ден

Каде се изгуби чорапот со боја бела?

Што е мокро, а што е суво?

Помогнете им на Сани и Стела во нивниот двор да го пронајдат чорапот учејќи за боите, формите и спротивното значење на зборовите.

Напишете ваш коментар