8 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.
 1. Зградата на Сани и Стела

  Зградата на Сани и Стела

  Бистра Георгиева

  Треп-треп! Што сè трепка во ноќта? Уличната светилка, ѕвездите и соновите. Да тргнеме во ноќна авантура со Стела и Сани за да научиме заедно да ги препознаваме звуцитe и предметите, да ги осознаваме просторот и појавите во природата, сето она што нè опкружува надвор и што трепери внатре во нас!

  Прочитај повеќе...
  Цена: 200,00ден
  Нарачај
 2. Сани и Стела и еден чорап со боја бела

  Сани и Стела и еден чорап со боја бела

  Бистра Георгиева

  Помогнете им на Сани и Стела во нивниот двор да го пронајдат чорапот учејќи за боите, формите и спротивното значење на зборовите

  Прочитај повеќе...
  Цена: 200,00ден
  Нарачај
 3. Новогодишна боенка (Стела и Сани)

  Новогодишна боенка (Стела и Сани)

  /

  Стела и Сани помогнаа да се одберат подароците, а вие забавувајте се со нивно боење!

  Прочитај повеќе...
  Цена: 120,00ден
  Нарачај
 4. Тетратка за почетно пишување (бела)
 5. Азбука

  Азбука

  Венко Андоновски

  Ако ве интересира која буква од кој цртеж настанала, ако сакате да дознаете приказна за постанокот на секоја буква, ова е книга за вас и за вашето дете. Помогнете му да ја прочита, изгледа и ислуша! Заедно со Стела и Сани, цртаме по еден цртеж и раскажуваме по една приказна за секоја буква!

  Прочитај повеќе...
  Цена: 300,00ден
  Нарачај
 6. Во овој балон нема место за еден слон
  Цена: 200,00ден
  Нарачај
 7. Азбука боенка (Стела и Сани)

  Азбука боенка (Стела и Сани)

  Стела и Сани помогнаа да се одберат зборовите, а вие забавувајте се со нивно боење!

  Прочитај повеќе...
  Цена: 150,00ден
  Нарачај
 8. Тетратка за почетно пишување Стела и Сани (розова)

8 Книга(и)

Листа Мрежа

Поставете растечки редослед.