Вие сте вашите уверувања

Вие сте вашите уверувања

  • Автор: Смиљан Мори
  • Издавачка куќа: ПАБЛИШЕР
  • ИСБН: 978-608-4892-03-8
  • Година на издавање: 2019
  • Број на страни: 305
  • Димензии: 23cm
  • Корица: мека
  • Јазик: македонски
Цена: 990,00ден
Цена со попуст: 750,00ден
Заштедувате: 240,00ден

Редовна цена: 990,00ден

Цена со попуст: 750,00ден

Нашиот животен пат е поплочен со верувања што се развиваат од најраното детство, па сè до последните часови на нашиот живот.  Ограничувачките верувања се честа причина поради која немаме самодоверба, остануваме заробени во комфорната зона и не го живееме животот што го заслужуваме.

Оваа книга ќе ве ослободи. Приказните од срце, советите што им помогнале на илјадници луѓе низ светот и неверојатните откритија на авторот ќе ви покажат, чекор по чекор, како да го живеете својот живот од соништата. Таа ќе ви ги открие верувањата што ве попречуваат и кои без одложување ќе мора да ги промените за да станете самоуверени, храбри и отворени за промени. Ќе се ослободите од чувството на помала вредност, од чувствата на вина, срам и страв.

Вие сте вашите уверувања претставува моќен прирачник за постигнување на зацртаните цели. Таа е лична исповед на авторот Смиљан Мори, кој успеал да се ослободи од вкоренетите верувања што со години му го расипувале квалитетот на животот. Денес тој е неизмерно успешен претприемач, автор, мотивациски говорник и среќен сопруг и татко на две деца. Препуштете им се на неговите зборови и станете најдобрата верзија на самите себе.

Подарете си ја оваа книга – зашто со неа ќе си дарите слобода!

Напишете ваш коментар