Tip of the week

Tip of the week

Цена: 150,00ден

150,00ден

 Корисно за секого, со лесни и едукативни текстови, прирачникот обработува теми од секојдневниот живот, коишто ќе ви помогнат да си го подобрите вашето лично и професионално работење. Малите и практични совети во него, поттикнуваат на размислување како да се справите со предизвиците на новото време.
Напишано од двајца локални деловни луѓе, тие го пренесуваат своето лично професионално искуство, во комбинација со искуството, знаењето и перспективите од други интернационални професионалци.

 

“Оваа книга нѐ учи како се станува среќен човек.”
Венко Андоновски
Професор и писател

 

Tip of the week нуди современи и практични идеи

Д-р. Златко Муцунски

ПОРШЕ – Македонија

 

...прирачник за секој што сака да оди напред

Сашо Наумоски

А.Д ВИТАМИНКА

 

„...прекрасно универзално четиво

Гордана Михајловска

КАПИТАЛ Медиа Гроуп

 

Практично, корисно за сите нивоа во една организација

Поликарп Арсеновски

WRIGLEY Македонија

Напишете ваш коментар