Тајните на светските PR експерти

Тајните на светските PR експерти

Цена: 299,00ден

299,00ден

 „Одлична книга коjа jа покрива и практичната и крЕативната страна на односите со jавностa.“ – Џамал Ел Мауед, Rolls-Royce Motor Cars Limited

„Таjните на светските PR-експерти постигнува одлична рамнотежа меѓу широки познавања и длабоки познавања.“ – Мухамад Карим, TRT World

„За оние кои сакаат да бидат одлични во односите со jавностА, ова не треба да помине незабележано.“ – Ендру Виџер, Pfizer

Во Тајните на светските PR-експерти се собрани погледите на избрани, меѓународни експерти во индустријата и лидери на мислењето во областа – секој од нив ги споделува своите лични согледувања во посебни поглавја на клучни теми. Без разлика дали сте професионалец во индустријата, академик, претприемач, сопственик на бизнис или студент, во која било фаза од вашата кариера, оваа книга ќе ве доведе во чекор со она што се случува во индустријата сега, преку низа јасни факти, статистики, објаснувања, истражувања на случаи.

Напишете ваш коментар